П`ятниця, 26.04.2024, 00:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2016 » Квітень » 13 » ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я. МАРАФОН "БІЖУ ЗАРАДИ ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ"
22:03
ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я. МАРАФОН "БІЖУ ЗАРАДИ ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ"

         Гарний настрій — запорука довгого життя! Саме цей девіз став провідною ідеєю Дня здоров’я, який був проведений  8 квітня у школі. Його мета – допомогти дітям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження, створити атмосферу радості, співпереживання, активного відпочинку.

       Учні нашої школи святкували цей день особливо. Словами привітання звернулася до присутніх директор школи Кантор Т.В. Вона розповіла учням про історію відзначення Всесвітнього дня здоровʼя й побажала усім успіхів та бадьорого настрою. Гарним стартом спортивної частини заходу став святковий виступ учнів 6 класу. З цікавістю та непідробним інтересом спостерігали  присутні за показовими виступами юних спортсменів, вихованців тренера міської секції  тхеквондо Романенка Дмитра.

       Наступним етапом дійства був конкурс загальнорозвиткових вправ із різноманітним спортивним інвентарем, які виконували учні школи під керівництвом учителів фізичної культури Бадзюнь О.В., Гром Т.С., Дячук Н.В.

            Після такої розминки учні, вчителі та батьки взяли участь у марафоні «Біжу заради здоров’я дітей». Весело, підбадьорюючи  один одного, згуртованим колективом учасники подолали коло міського стадіону, отримали позитивний заряд енергії, адже переможених не було.

            На підсумковому шикуванні Супрунюк Т.М., начальник відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому, нагородила  учнів  кожного класу призами за гарну підготовку та участь у конкурсі. Завершилося свято запусканням гелевих кульок з побажаннями здоровʼя, радості, щастя всім дітям.

            Учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися до школи, де їх чекав обід та сюрприз - шкільний квест «Маршрутами здоров’я» .

          Цей день став для кожного ще одним кроком до здорового способу життя. 

Переглядів: 681 | Додав: Nifirtiti | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz