Четвер, 18.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2016 » Грудень » 13 » НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"
10:23
НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ СВЯТО "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"

      Долучити дітей до рідної культури, прищепити гуманізм, працелюбність, доброзичливість, щирість, патріотизм, збагатити знаннями про Україну як державу, наблизити їх до витоків українських звичаїв і традицій через розуміння державних та національних символів, виховати любов і повагу до батьків, культурних надбань минувшини та сучасності вирішила  вчитель 4-Б класу Кравчук А.О., організувавши зі своїми учнями національно-патріотичне свято «З Україною в серці».

    Святково прибрана зала створювала позитивну атмосферу, а щира й тепла посмішка ведучої  додала дітям упевненості та сміливості. Красиві, усміхнені, ошатно вбрані в національний одяг, вийшли на сцену учні 4-Б класу. А ще прекраснішими й чарівнішими  вони стали, коли з їхніх вуст полилася мелодійна українська мова.

   Поетичне  рідне слово заполонило святкову залу, проникло у душу кожного глядача,  примусивши замислитись над величчю і красою рідної землі. На святі звучала поезія В.Сосюри, Л.Костенко, А.М’ястківського, Н.Красоткіної, лунали веселі та журливі пісні.  Особливу увагу привернула поезія В.Сосюри « Любіть Україну!», яку  дуже чуттєво прочитав Редько Дмитро. Захоплення  викликала патріотична інсценівка у виконанні  Редька Дмитра, Семенюк Вікторії та Степанюка Вадима.

     Аби акцентувати увагу на значенні державних символів, Кравчук А.О. познайомила присутніх зі старовинною легендою про Тризуб, Прапор і Гімн. У цікавих іграх-випробуваннях «Поклади картоплю в горщик», «Швидкий кінь» діти демонстрували козацьку силу, спритність і винахідливість. А скільки радості та втіхи було, коли дівчатка закружляли у таночку «Варенички мої»! Вічний образ матері України діти майстерно втілили у «Танці зі свічками» під пісню  Міли Йовович «Ой у гаю, при Дунаю!».

      Символічно, з хлібом на вишитому рушникові, з побажаннями здоров’я, миру, любові та злагоди, легкої дороги до знань, завершила Алла Олексіївна своє свято. А навколо неї, тулячись з усіх боків, цвіли дитячі усмішки, зігріваючи своєю щирістю і безпосередністю кожного з нас, даруючи тепло своїх маленьких сердець ненці Україні.

Переглядів: 538 | Додав: Nifirtiti | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz