Четвер, 25.04.2024, 19:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВІНКА
11:46
СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВІНКА

               На своєму подвір’ї в час найкрасивішого, найочікуванішого шкільного свята – свята останнього дзвоника наша школа вітала шановних гостей, батьків, вчителів та учнів. За доброю традицією в цей день  усі зібралися  дружною шкільною родиною, щоб відсвяткувати і радість наближення канікул , і задоволення від зробленого за рік, і гордість за досягнуті успіхи, і сум випускників від швидкого розлучення зі школою.  З вітальним словом до присутніх звернулась директор школи Кантор Т.В. У своїй промові вона звернула увагу на  здобутки, успіхи та перемоги шкільної родини за минулий рік, подякувала усім, хто долучився до цих перемог: учням, батькам, трудовому колективу.

Привітати усіх із завершенням 2014-2015 навчального року прийшов  справжній друг нашої школи і просто чудова людина —депутат Волинської обласної ради Недищук Є.М.  Військова форма, у якій був одягнений Євген Микитович, нагадала усім  про те, що мирно стояти на цій шкільній лінійці ми можемо лише завдяки тим, хто на сході  країни боронить наш спокій ціною власного життя.  

Зі сльозами на очах усі присутні слухали патріотичних пісень у виконанні  творчої групи учнів нашої школи. Вишиванки, національна символіка, якою було прикрашено подвір’я, звучання гімну України —  все це  доводило, що у стінах цього навчального закладу  працюють і  виховуються справжні патріоти рідної землі.

    Радісне  і водночас сумне це свято  для наших любих випускників, учнів 9 класу, бо для них востаннє, з рук маленької першокласниці  Кантерук Руслани та  випускника Карнаухова Владислава, лунає шкільний дзвінок і кличе у незвідані далі. Символом прощання зі школою стали жовто-блакитні кульки, випущені дев’ятикласниками у чисте голубе небо. 

 Щиро віримо, що доля наших випускників за межами рідної школи буде такою ж чистою і світлою. Цей день присвячується їм, нашим вигадливим, талановитим, веселим і непосидючим випускникам. Цей день присвячується і вам, наші уважні, турботливі, терплячі і всепрощаючі, мудрі і безкорисливі, дорогі вчителі і вихователі, всі працівники школи. А також і вам, любі батьки, бабусі і дідусі, які терпляче долали всі труднощі разом зі своїми дітьми.

 

 

Переглядів: 564 | Додав: ari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz