Субота, 27.04.2024, 01:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2016 » Листопад » 1 » ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ "ХТО ПОПЕРЕДЖЕНИЙ - ТОЙ ЗАХИЩЕНИЙ"
11:42
ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ "ХТО ПОПЕРЕДЖЕНИЙ - ТОЙ ЗАХИЩЕНИЙ"

         З 17 по 21 жовтня 2016 року у закладі проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Хто попереджений – той захищений», що сприяло підвищенню рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають під час порушення життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі.

      Тиждень розпочався з його урочистого відкриття на загальношкільній лінійці «Здоров’я і життя людини – найвища цінність». Про небезпеки сьогодення учнів інформувала ілюстрована газета «Небезпеки повсякденного життя» та «сходинки» безпеки «Правила безпеки в повсякденному житті».

      Упродовж тижня сестрою медичною Томашевською А.П. було поновлено санітарний бюлетень та проведено в усіх класах міні-лекторії: «Профілактика інфекційних захворювань», «Обережно, грип» та «Переохолодження організму. Відмороження».  Заступник директора з виховної роботи Хом’як А.П. прочитала  міні-лекції   з правил поведінки в осінньо-зимовий період: «Обережно, ожеледиця!», «Небезпечні бурульки» (5-7 класи), «Небезпечні забави. Тонкий лід» (1-4 класи); провела вікторину «Правила безпечної поведінки в повсякденному житті» у 7 класі.

      Під час тижня в усіх початкових класах на групі продовженого дня були проведені перші заняття за програмою «Абетка харчування».

     З урахуванням вікових особливостей та запитів дітей були проведені такі заняття з БЖД: «Бережись отруйних грибів» (Цюпка Н.С., 1 клас), «Хай горить в серцях палає, а пожежі не буває» (Михальчук Л.І., 3клас), «Хто попереджений – той захищений» (Кравчук А.О., 4-Б клас), «Правила користування електричними та газовими приладами» (Цьона Л.П., 5 клас), «Шкідлива їжа» (Луцюк О.В., 6-А клас), «Сам вдома» (Гольчук А.В., 6-Б клас), «Профілактика харчових отруєнь» (Мулька С.М., 6-Б клас), «Допоможи собі сам. Дії у надзвичайних ситуаціях» (Стрижачук О.В., 7 клас), «Шкідливі звички – не наш формат» (Вакулюк Ю.В., 8-А клас), «Попереджений – захищений» (Пікарук О.К., 8-А клас), «Мій день» (Голян Р.В., 8-Б клас), «Вогнище – це романтично, але дуже небезпечно» (Никитюк Н.З., 9 клас).

     Фотоматеріали  Тиждень БЖД

   

Переглядів: 620 | Додав: Nifirtiti | Теги: заходи тижня БЖД | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz