П`ятниця, 19.04.2024, 23:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2018 » Травень » 3 » ТИЖДЕНЬ БЖД
14:47
ТИЖДЕНЬ БЖД

      З метою формування в учнів   ціннісного ставлення до власного життя і здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя,  навчання учнів методів самооцінки та самоконтролю стану й рівня здоров’я  у період з 16 по 20 квітня 2018 року у школі проходив Тиждень безпеки життєдіяльності.
Тиждень розпочався проведенням загальношкільною лінійкою, на якій учні та педагоги мали змогу  ознайомитися з планом роботи на тиждень. Із класними керівниками підготовчого, 1-9 класів була проведена інструктивно-методична нарада щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил  поведінки у надзвичайних ситуаціях, підвищення рівня роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу.
                       Упродовж тижня були проведені такі заходи:
16 квітня – День здоров’я «Здоров’я – найбільший скарб у житті». У цей день у 7-х класах  пройшов майстер-клас «Кайдзен здоров’я» (вихователь Пігут Л.В.),  у 9-А - квест  «День здоров’я» (класний керівник Пікарук О.К.), у початкових класах – конкурс малюнків «Будьмо здорові».
17 квітня – День знань Правил дорожнього руху «Руху правила єдині – поважати всі повинні». У початковій школі соціальний педагог Левкова С.В. провела  бесіду-казку «В гостях у світлофора» з учнями підготовчих, 1-2 класів, а бібліотекар Медведєва Н.В. з учнями 3-4 класів - голосне читання книжки Феодосія Мендзюка «Незвичайний мотоцикліст» із виконанням ілюстрацій, класний керівник Буренкова О.М., вихователь Стрижачук О.В. у 8 класі – вікторину з правил дорожнього руху «Ми обираємо безпеку».
18 квітня – День протипожежної безпеки «Захистимо життя від пожеж!». У цей день учні 5-А класу здійснили екскурсію у пожежну частину (вихователь Міщук О.М.), для учнів 5-Б класу була проведена гра-інсценізація «Знаєш правила пожежні – будеш  завжди обережний!» (вихователь Павельчук О.А., класний керівник Никитюк Н.З.), у 1 класі – «Вогонь – друг, вогонь - ворог» (класовод Чайко Л.Ф., вихователь Лукашевич М.А.).
19 квітня – День з безпеки життєдіяльності «Убезпеч своє життя!». У 5-9 класах сестра медична Томашевська А.П.  провела практичні заняття з надання першої допомоги, а учитель з основ здоров’я Бендзель С.К. – тренування з правильної послідовності дій при різних екстремальних ситуаціях.
20 квітня – День цивільного захисту «Цивільний захист – це не жарти, треба всім про нього знати». Цього дня учні всіх класів пригадали основні правила евакуації з приміщення на випадок НС та була проведена навчальна евакуація за ввідною №2 «Пожежа в навчальному закладі». Підсумком Дня ЦЗ стала навчально-ситуаційна гра-змагання серед команд 8-9 класів «Дії людини в НС», яку провела заступник директора з виховної роботи Хом’як А.П.
Розгорнуті конспекти проведених заходів можна подивитись на вкладці «Заходи з БЖД».

 

Переглядів: 628 | Додав: Nifirtiti | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz