Четвер, 25.04.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2016 » Листопад » 18 » УЧИТЕЛЬ РОКУ-2017
10:34
УЧИТЕЛЬ РОКУ-2017

         З метою підвищення престижу професії вчителя, сприяння висвітленню, впровадженню, використанню досвіду роботи  кращих учителів  міста,  у листопаді  2016   року відбувся  міський  етап  конкурсу «Учитель року 2017». Конкурс проходив у номінаціях: «Початкові класи»; «Біологія»; «Інформатика»; «Музика».

    Нещодавно підведено підсумки конкурсу "Учитель року - 2017". Два педагоги нашої школи успішно представили свій досвід та власні методичні знахідки у номінації «Початкові класи» та Музика», підготували і провели інноваційні уроки з використанням сучасних інтерактивних та інформаційних технологій.

        Лауреатом І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» в номінації "Початкові класи" стала учитель школи, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії Бродасюк Ольга Миколаївна, яка провела урок літературного читання в 4 класі на базі ЗОШ №2. Ольга Миколаївна показала високий рівень майстерності. На уроці були використані такі інтерактивні методи навчання як "мозковий штурм", "склади прислів'я", гру "добери пару", читання вголос «ланцюжком», «бджілками» та ін. Упродовж уроку вчитель удосконалювала навички учнів свідомого виразного читання; формувала вміння знаходити в структурі тексту описи, складати характеристику дійових осіб твору; збагачувала мовлення учнів образними висловлюваннями, порівняннями, розвивала зв'язне мовлення, творчу уяву; виховувала гордість за свій народ.

    Випробування цьогорічного конкурсу (майстер-клас, презентація досвіду роботи) підтвердили думку про те, що замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де і як можна використати ці ідеї. Саме це й продемонструвала учасник конкурсу Окускова Ірина Миколаївна, під час уроку у 6 класі на тему: «Цикли у вокально-хоровій музиці»

    Педагог знайомила учнів з образами, втіленими в музичних творах  різних  жанрів  (музичний цикл), учила   висловлювати   свої  особисті думки та враження про  музичні   твори, поглиблювала   знання   дітей  про  творчість М. Мусоргського та прищеплювала  школярам естетичний смак  і зацікавленість ліричними й романтичними образами в музиці. Нетрадиційна форма організаційного моменту неабияк зацікавила шестикласників, адже педагог запросила їх на заняття під музичний супровід (О.Жилінського «Веселкова») і змотивувала до подальшої співпраці.

     Безперечно, приємно й важливо бути визнаним на цьому Конкурсі, отримати об'єктивну оцінку своєї роботи, але, якою б високою вона не була, найвищий бал учителю можуть поставити тільки учні. Жоден приз не замінить посмішки дитини та вдячності батьків. Це — сенс життя справжнього Учителя.

    Міський тур Конкурсу підтвердив, у нашій школі є високопрофесійні, ерудовані, творчі вчителі. Найголовніше, аби в кожного з них не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності та майстерності, не зникло бажання «йти попереду століття».

      Увесь педагогічний колектив школи вітає Бродасюк Ольгу Миколаївну із зайнятим почесним II місцем у І (міському) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» та учасника конкусу Окускову Ірину Миколаївну і бажає подальших успіхів на педагогічній ниві.  

 

Переглядів: 840 | Додав: Nifirtiti | Теги: Майстер-клас, Бродасюк О.М., Окускова І.М. | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz