П`ятниця, 26.04.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Нововолинська спеціальна школа

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша школа

Головна » 2018 » Листопад » 9 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК
13:41
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

    «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини». Саме під таким гаслом у жовтні цього року пройшов місячних шкільних бібліотек, присвячений 100-річчю від дня народження українського педагога-гуманіста XX століття, вченого зі світовим ім’ям, кандидата педагогічних наук, директора школи, публіциста, дитячого письменника Василя Олександровича Сухомлинського. Видатний педагог писав: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, фантазії і творчості». Аби втілити у життя цю настанову Василя Сухомлинського, бібліотекар і вчителі школи провели ряд заходів, які сприяли творчому розвитку школярів.
      Із задоволенням учні здійснювали віртуальні подорожі за оповіданнями письменника, слухали інформаційні хвилини про цікаві факти з життя Василя Сухомлинського, брали участь у годинах творчості: «Півник-хвалько» за творами Василя Олександровича «Пихатий півень», «Півень і сонце» (1 класи Бродасюк О.М., Цаан Т.В., Бандура Л.Д.); «Хлопчик та його менші друзі за твором «Петрик, собака та кошеня»  (2 клас Лкашевич М.А.).
      З ентузіазмом та щирим дитячим захопленням взялись школярі до створення аплікацій «Яблунька» за оповіданням «Яблука і літо», «Яблуко в осінньому саду», «Червоне яблучко на вершині яблуні» ( 4 клас Галушка А.Б.);
      Неординарним за своїм змістом видались майстер-класи у техніках «рванка», «скручування паперу», проведені педагогами Сеньчук Н.П. «Найніжніші барви рідної землі» (5 клас); Гамайдою О.Л.  «Гілка калини» ( 7 клас).
      Увагу усієї школи привернув до себе фотоальбом «Українські письменники- кінематографісти», виготовлений до Дня анімації учнями 8-А класу під керівництвом Ю. Вакулюк.  Зазирнути у морські глибини школярі робили спробу на творчій годині «Який цікавий і гарний морський світ» разом з вихователем 4 класу Галушкою А.Б. А от дев’ятикласники мали змогу порозмірковувати над більш серйозними речами під час бібліотечного уроку «Той, хто по справжньому любить Батьківщину, з усякого погляду справжня людина», який провела Стрижачук О.В.
      Завершився місячник вставкою чудових дитячих робіт у бібліотеці.

 

Переглядів: 458 | Додав: Nifirtiti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Навчальний рік

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz